Karyes Lakonias - Καρυές Λακωνίας

This is part of the recovered original blog page of karyes lakonias in existence before 19th April 2007. Sorry but not all components are in a working order. Αυτή η σελίδα είναι τμήμα από το αρχικό ιστολόγιο τών καρυών λακωνίας που υπήρχε πριν απο τον Σεπτέμβριο του 2008. Συγνώμη αλλά δεν δουλεύουν όλλα τα τμήματα όπως πρέπει.

Wednesday, July 12, 2006

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Βιωματικό σεμινάριο στίς Καρυές
Στις 28 Ιουνίου ολοκληρώθηκε στις Καρυές το βιωματικό σεμινάριο σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας που οργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Νομού Λακωνίας.
Η θεματολογία του σεμιναρίου βασίστηκε στο εγχειρίδιο ‘Επικοινωνία στήν Οικογένεια’ του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής σε συνεργασία με τόν Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινοτικού των Καρυών από τις 28 Μαίου μέχρι τις 28 Ιουνίου με δίωρη συνάντηση εβδομαδιαίως.
Υπύθυνη του βιωματικού σεμιναρίου ήταν η κ, Κυπριωτάκη Αθηνά, Ψυχολόγος, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης.
Οι στόχοι τών σεμιναρίων ειναι να εκπαιδευτούν οι γονείς ώστε να αναπτύξουν δεξιότητες πού θα τους βοηθήσουν να διαμορφώσουν μια εποικοδομητική επικοινωνία με τα παιδιά τους, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους και να διαμορφώσουν ένα θετικό συναισθηματικό κλήμα μέσα στήν οικογένια.
Το Κέντρο Πρόληψης ευχαριστεί τους εκπαιδευόμενους γονείς για τη συμμετοχή τους, την εμπιστοσύνη τους και τον χρόνο που αφιέρωσαν και παραμένει διαθέσιμο να ανταποκριθεί σε κάποιο αίτημά τους.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home