Karyes Lakonias - Καρυές Λακωνίας

This is part of the recovered original blog page of karyes lakonias in existence before 19th April 2007. Sorry but not all components are in a working order. Αυτή η σελίδα είναι τμήμα από το αρχικό ιστολόγιο τών καρυών λακωνίας που υπήρχε πριν απο τον Σεπτέμβριο του 2008. Συγνώμη αλλά δεν δουλεύουν όλλα τα τμήματα όπως πρέπει.

Tuesday, September 12, 2006

Το αδυνατίζειν εστί φιλοσοφείν


Σήμερα το θέμα του blog είναι αφιερωμένο σε όλους πού επιστρέφουν από τίς διακοπές τους στήν Αράχωβα ( Καρυές)! Πιο συγκεκριμένα, επειδή είναι σίγουρο ότι θα έχετε αγχωθεί με τα κιλά και τήν καλοπέραση των διακοπών στίς φιλόξενες ταβέρνες καί καφενία τού χωριού, εμείς φροντίσαμε να σας βοηθήσουμε να κάψετε θερμίδες διαβάζοντας τις δίαιτες που σας παραθέτουμε παρακάτω! καλή τύχη…

Έχουμε και λέμε

-Η δίαιτα της πάπιας:
Τρώτε ότι θέλετε και ύστερα κάνετε την πάπια!

-Η δίαιτα του γιαουρτιού:
Τρώτε ότι θέλετε, ένα γιαουρτάκι όμως υποχρεωτικά μετά από κάθε γεύμα!

-Η δίαιτα του Οβελίξ:Τρώτε μόνο το ένα αγριογούρουνο!

-Η δίαιτα του Σημίτη:Τρώτε τις ελιές…

-Η δίαιτα της ακολασίας:Τρώτε τα πάντα, τα καίτε όμως με άφθονο σεξ!( κάτι μου λέει ότι οι περισσότερες θα διαλέξετε αυτή τη δίαιτα…)

-Η δίαιτα του αιώνα:Κάνετε μια από τις παραπάνω δίαιτες, μια φορά ανά εκατό χρόνια!

-Δίαιτα της Παναγίας:Αφού την κάνετε «ταράτσα», πιάνετε την κοιλιά σας και αναφωνείτε : «Ωχ Παναγία μου!»

-Δίαιτα των αστροναυτών:Ένα χαπάκι κάθε 8 ώρες μαζί με μια γουλιά νερό. Τίποτε άλλο. Πολύ αποτελεσματική δίαιτα. Σε μια-δυο βδομάδες θα πετάτε! Σύσταση: να μην την κρατήσετε πάνω από μήνα γιατί θα αναληφθείτε (χωρίς επιστροφή) στους ουρανούς!

-Δίαιτα της μπανάνας:Δυο μπανάνες το πρωί, μια μπανάνα για κολατσιό, δυο μπανάνες για μεσημέρι, δυο μπανάνες το απόγευμα για γλυκό και μια μπανάνα για βραδινό. Προτείνεται και η αγορά/ενοικίαση τροπικών δέντρων για να μπορείτε να ανεβαίνετε (συνδυασμός και με γυμναστική) όποτε νιώθετε την ανάγκη, αφού θα αρχίσετε να αισθάνεστε σαν μαϊμού!

-Δίαιτα για γκέι:Όπως πριν, αλλά όπου μπανάνες βάλε αγγούρια!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home