Karyes Lakonias - Καρυές Λακωνίας

This is part of the recovered original blog page of karyes lakonias in existence before 19th April 2007. Sorry but not all components are in a working order. Αυτή η σελίδα είναι τμήμα από το αρχικό ιστολόγιο τών καρυών λακωνίας που υπήρχε πριν απο τον Σεπτέμβριο του 2008. Συγνώμη αλλά δεν δουλεύουν όλλα τα τμήματα όπως πρέπει.

Friday, September 15, 2006

Εφυγε από τη ζωή ο μπαρμπα Βασίλης ο Τράκας


Πρίν περίπου τρείς μέρες πέθανε ο μπαρμπα Βασίλης ο Τράκας 86 ετών, Εχθές Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2006 έγινε η κυδεία του στίς Καρυές στό κοιμητήριο του Αγίου Νικόλα. Συγγενείς και φίλοι με δακρια αποχερέτισαν τόν Μπαρμπα Βασίλη συλλυπούμενοι την απαρηγόρητη συζηγό του Δημητρούλα και τα παιδια του Νικο και Τάκι και λοιπούς συγγενείς.
Ο Ανδρέας Ντάρμος από Μελβούρνη στέλνει τα συλλυπητήρια του στήν οικογένεια τού φίλου του Βασίλη, και μάς έδωσε μία φωτογραφία ενθύμιο βγαλμένη το 1949, φένετε ο μπαρμπα Βασίλης Τράκας παρέα με τούς συνομηλικούς του Κώστα Βουκίδη και Ανδρέα Ντάρμο καθώς και τούς Κώστα Λεβεντάκη τού Δημήτρη και τον Κώστα Καραβό βγαλμένη όταν έσκαβαν ένα πηγάδι στό αεροδρόμιο τής Τριπόλης.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home